Betaald werken op De Parade

Naast eerdergenoemde voordelen word je per uur of per dag betaald. En uiteraard krijg je dagelijks een heerlijk diner. 

Je kunt je aanmelden om te komen werken in één of meerdere steden, of voor het draaien van weekenddiensten (donderdag, vrijdag en zaterdag). Per stad werk je dagelijks een dienst van 6 tot 7 uur. Iedereen werkt afwisselend in diensten overdag en ‘s avonds. In de weekenden of wanneer het druk is, werken we allemaal wat langer en helpen we elkaar.   

Elk team wordt aangestuurd door een ervaren teamhoofd die De Parade goed kent en voor alle dagen je aanspreekpunt is. 

Lijkt één van onderstaande functies je wat? Stuur dan een mail met in het onderwerp de functie die je voorkeur heeft naar werken@mobilearts.nl. Kan je niet kiezen, dan gaan we samen op zoek naar de functie die het beste bij jou past!  

In de mail zet je de volgende informatie:

 • Je volledige naam, mailadres, telefoonnummer en geboortedatum
 • In welke steden je beschikbaar bent, kijk voor de data hier 
 • Een korte motivatie  
 • MEDEWERKER POORT / EINDHOVEN – AMSTERDAM
  Team Poort werkt bij de entree van De Parade. Je heet de bezoekers welkom, scant de toegangskaartjes en zorgt dat het allemaal soepel verloopt. Het is een klein team wat nauw samenwerkt met de beveiliging, daarom is het belangrijk dat het onderling goed klikt. In Amsterdam begeleidt dit team ook het fiets- en scooter parkeren, zodat iedereen dat netjes doet en alles past.
 • TEAM HORECA-LOGISTIEK: FORT KNOX / AMSTERDAM IEDERE DO T/M ZO
  Met een klein team verzorg je alle logistieke horecazaken op het Paradeterrein: het opbouwen van de bars voordat het festival opent, met de heftruck de leveranciers lossen en met de golfkarren het terrein op om fusten bier en dozen wijn aan te vullen bij de bars. Je bent handig, kan goed auto/heftruck rijden en bent graag fysiek bezig.
 • BARHOOFDEN / AMSTERDAM IEDERE DO T/M ZO
  De Parade zou De Parade niet zijn zonder al haar kleurrijke bars met een geheel eigen karakter. Om de bar in goede banen te leiden en het team barvrijwilligers te motiveren en te begeleiden zoeken we per bar twee meewerkende barhoofden. Met z’n tweeën stuur je jullie barteam aan en zorgen jullie ervoor dat zowel bezoekers als medewerkers een topavond beleven. Heb je horeca en/of leidinggevende ervaring en zin om minstens twee steden mee te reizen met de Parade om een team enthousiastelingen de zomer van hun leven te bezorgen? Kom werken als barhoofd!
 • HOOFD GLAZEN
  Naast barhoofden zijn we op zoek naar een Hoofd Glazenhalers. Als Hoofd Glazen heb je naast een coördinerende rol ten opzichte van je vrijwilligers ook een logistieke taak; jij bent samen met je team verantwoordelijk voor het tijdig ophalen en spoelen van de glazen.
 • BARHOOFD DOORZAK
  Tot slot zoeken we iemand die zich op z’n plek voelt in de vroege uurtjes; iemand die het nachtcafé op de backstage wilt bestieren: ons Hoofd Doorzak. Wij zoeken een sociaal barhoofd die naast het neerzetten van een fijne sfeer zijn hand niet omdraaidt om na de laatste ronde de rust op de camping terug te laten keren.
 • TEAM TERREIN (voormalig yoyo/suppoost) 
  De terreinmedewerkers vormen samen een team dat rouleert op diverse terreinwerkzaamheden. Ze zorgen ervoor dat het terrein en de (backstage)faciliteiten schoon zijn en alle toegangen goed beveiligd. Omdat je elke dag afwisselt, zie je veel verschillende facetten van het festivalleven en het werken achter de schermen op De Parade. De teamcoördinatoren maken een evenwichtig rooster waarin iedereen tot zijn/haar recht komt.
  hier.