De Wereld van de Parade XXL – zaterdag 28 mei

Op zaterdag 28 mei organiseren de Parade en Tolhuistuin De Wereld van de Parade XL. Geniet van een kinderprogramma, bestaande uit de voorstelling RAAR van Floyd en Henke en een knutselworkshop. De KinderParade is gratis toegankelijk, kom op tijd, want er zijn een beperkt aantal plaatsen. Reserveer een plekje via info@mobilearts.nl.

De vroege avond bestaat uit een dinershift met twee voorstellingen en een vegetarisch driegangen diner, gevolgd door een Late Night shift met twee voorstellingen en een snack. We sluiten de avond af met de Silent Disco in de tuin.

Wanneer je vandaag een kaartje besteld voor De Wereld van De Parade XXL, krijg je er gratis een kaartje voor het terrein van De Parade 2022 bij. We nemen hierover 1 juni contact met je op!

Kinderparade – 12:30 – 15:15 uur (gratis toegankelijk):  RAAR – Floyd en Henke en aansluitend een knutselworkshop van Boks je Kunst.

Dinershift – 16:30 – 20:00 uur (€39,50):  I love nature – Nora Ramakers & MEER – Kiki Schippers

Late Night shift – 20:00 – 23:30 uur (incl. silent disco) (€25): (S)experiment – Kirsten van Teijn & Gerson Main

Silent Disco 21:30 – 23:30 uur (€4) – Kom even mee dansen met de Silent Disco in de tuin

                                                     Bestel tickets

RAAR – Floyd en Henke

Grote mensen zijn vreemde wezens. Ze zeggen nee tegen taart,  drinken de hele dag koffie, praten eindeloos over het weer en houden van stofzuigen. Hoogste tijd om dat eens goed te bekijken. Acteurs Henke Tuinstra en Floyd Koster vertalen het gedrag van volwassenen naar een komisch absurdistisch stuk en luchtige liedjes. Voor ​kleine èn grote mensen één feest der herkenning.

Boks-je-Kunst Workshop

Boks-je-Kunst is een kunstproject opgericht door Ellen Janssen en Saar van Gerwen. Voor De Wereld van de Parade maken zij een prikkelende en inspirerende workshop voor kinderen vanaf 7 jaar. Laat je ouders thuis en creëer je droom uit alledaags afval en draag bij aan een betere wereld.

BOKS!

MEER – Kiki Schippers

 Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer?

(S)experiment – Kirsten van Teijn 

In haar nieuwe voorstelling (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten van Teijn moderne liefde en seksuele taboes in de 21e eeuw. Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee op een kleurrijke en muzikale ontdekkingstocht in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse in een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten? Nou ja, misschien omdat je nu twee keer zoveel hebt om je aan te ergeren. Of omdat een seksrooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster. (S)EXPERIMENT is een open en eerlijke zoektocht waarbij de Liefde 3.0 centraal staat.

Gerson Main 

De eigenzinnige liedjesschrijver Gerson Main is terug! Onlangs verraste hij met zijn nieuwe single ‘Alles In Kleur’ (met Freez) en binnenkort verschijnt zijn nieuwe album. Hoog tijd dus voor een intieme show van deze goedgemutste held!

Gerson staat te popelen om weer voor jullie te spelen. Dit belooft een sfeervolle avond gevuld met gezelligheid en Gerson’s komische, liefdevolle en vrolijke muziek.

I love nature – Nora Ramakers

 Laat je meevoeren door Nora Ramakers’ lyrisch verzet in haar poging de erotische essentie van de natuur te ont(k)leden.

Geïnspireerd op de visioenen van de 13e-eeuwse Brabantse dichteres en mystica Hadewijch en het radicale klimaatactivisme van de ecoseksuele beweging waagt Luca Bryssinck zich aan een uitdagend schouwspel. Are you ready to find your E-spot?!