De Wereld van de Parade

Een complete avond uit: twee voorstellingen + diner voor € 39,50

In mei organiseren we – in samenwerking met de Tolhuistuin – De Wereld van de Parade in Amsterdam Noord. Een complete avond uit met twee voorstellingen en een vegetarisch driegangen diner in het knusse Tuinhuis van de Tolhuistuin. Het programma start iedere avond om 18:30 (inloop) en eindigt om 22:00 uur.

Op zaterdag 28 mei organiseren we een XXL versie in de tuin. Geniet van de KinderParade, een vroege avondshift met diner of een Late Night shift met twee voorstellingen en een snack. We sluiten de avond af met de Silent Disco in de tuin. Bekijk hier het hele programma van De Wereld van de Parade XXL!

Bestel tickets voor de Parade XXL

Op donderdag 26 mei knalt performer Luca Bryssinck in I Love Nature head first en met dwarsfluit in de mond door conventionele muren heen om zo haar fysieke verbinding met de natuur te herstellen. Kiki Schippers zie je hierna met haar voorstelling MEER met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Tussendoor geniet je van een heerlijk drie-gangen diner. 

Op vrijdag 27 mei onderzoekt Kirsten van Teijn in haar nieuwe voorstelling (S)EXPERIMENT de moderne liefde en seksuele taboes in de 21e eeuw. Hierna staat Gerson Main te poppelen om zijn nieuwe intieme voorstelling vol met komische, liefdevolle en vrolijke muziek aan jullie te laten zien! Tussendoor geniet je van een heerlijk drie-gangen diner.

Bestel tickets

 

I love nature – Nora Ramakers (26 mei)

 Laat je meevoeren door Nora Ramakers’ lyrisch verzet in haar poging de erotische essentie van de natuur te ont(k)leden.

In I Love Nature knalt performer Luca Bryssinck head first en met dwarsfluit in de mond door conventionele muren heen om zo haar fysieke verbinding met de natuur te herstellen. Ze kan haar romantische en erotische aantrekkingskracht tot de natuur niet langer ontkennen. Geïnspireerd op de visioenen van de 13e-eeuwse Brabantse dichteres en mystica Hadewijch en het radicale klimaatactivisme van de ecoseksuele beweging waagt ze zich aan een uitdagend schouwspel. Are you ready to find your E-spot?!

 

 

MEER – Kiki Schippers (26 mei)

 Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer?

(S)experiment – Kirsten van Teijn (27 mei)

In haar nieuwe voorstelling (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten van Teijn moderne liefde en seksuele taboes in de 21e eeuw. Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee op een kleurrijke en muzikale ontdekkingstocht in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse in een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten? Nou ja, misschien omdat je nu twee keer zoveel hebt om je aan te ergeren. Of omdat een seksrooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster. (S)EXPERIMENT is een open en eerlijke zoektocht waarbij de Liefde 3.0 centraal staat.

Gerson Main (27 mei)

De eigenzinnige liedjesschrijver Gerson Main is terug! Onlangs verraste hij met zijn nieuwe single ‘Alles In Kleur’ (met Freez) en binnenkort verschijnt zijn nieuwe album. Hoog tijd dus voor een intieme show van deze goedgemutste held!

Gerson staat te popelen om weer voor jullie te spelen. Dit belooft een sfeervolle avond gevuld met gezelligheid en Gerson’s komische, liefdevolle en vrolijke muziek.