Sluit

Acties

We werken samen met verschillende partners, hieronder vind je alle samenwerkingen en speciale aanbiedingen voor jou op een rij.

Volkskrant

In samenspraak met de kunstredactie van de Volkskrant stellen we voor alle Parade-donderdagen Volkskrantpakketten samen; twee geselecteerde voorstellingen en toegang terrein met korting. De Volkskrantpakketten vind je hier.

CJP

CJP’ers (tot 30 jaar) krijgen altijd € 4,- korting op de entreeprijs op vertoon van hun CJP pas. Ben je onder de 30, maar heb je geen CJP pas, maar wil je ‘m wel? Koop de pas dan hier. Voor maar € 17,50 per jaar.

DECODED
Ieder jaar selecteren wij samen met CJP voorstellingen voor DECODED. Voor slechts € 15,- krijg je als CJP’er gratis entree, twee voorstellingen en een drankje. Goed nieuws: per CJP-pas kan je twee pakketten kopen, je kan dus altijd iemand meenemen.

DECODED-pakketten vind je hier.

Data:
Rotterdam zondag 1 juli
Den Haag zondag 15 juli
Utrecht zondag 28 juli en zondag 5 aug.
Amsterdam zondag 19 en zondag 26 aug.

SPOOR

Samen met SPOOR organiseert de Parade Spoordeeluitjes in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Pak dus de trein en reis deze zomer voordelig naar de Parade. Bij deze aanbieding krijg je één dag toegang tot de Parade en een treindagretour. Kies je voor Den Haag? Dan krijg je er een tramretour bij, zodat je het terrein makkelijk kunt bereiken.

Bekijk de Spoordeeluitjes hier.

Rotterdampas, Ooievaarspas, U-pas en Stadspas Amsterdam

Met de Rotterdampas, Ooievaarspas (Den Haag), U-pas (Utrecht) en de Stadspas (Amsterdam) krijg je korting op de toegang van het terrein.

Op vertoon van je Rotterdampas, Ooievaarspas (Den Haag) en U-pas (Utrecht) krijg je bij de Entreekassa bij de ingang van het festivalterrein  € 4,- korting en betaal je slechts € 3,50. Op vertoon van Stadspas krijg je dit jaar € 5,- korting en betaal je dus € 2,50.

We Are Public

Ben je lid van We Are Public? Dan ga je dit jaar op vertoon van je pas gratis naar binnen! Geldig in alle steden.

Burenactie Rotterdam

Bezoek dit jaar met je Parade terreinkaartje de musea van het Museumpark; Museum Boijmans Van Beuningen, Kunsthal Rotterdam, Het Nieuwe Instituut, Huis Sonneveld, Chabot Museum en Het Natuurhistorisch. Op vertoon van je terreinkaartje krijg je bij al deze musea € 4,- korting op het reguliere tarief. De actie loopt ook vice versa, met je entreeticket van een van deze musea koop je bij de Parade kassa een toegangskaartje voor maar € 3,50 i.p.v. € 7,50. Deze actie loopt van 29 juni t/m 8 juli, m.u.v. Museum Boijmans Van Beuningen. Hier kan je tot 12 augustus je Parade terreinticket inleveren voor korting.

Ben je student aan de Erasmus Universiteit of de Hogeschool Rotterdam? Dan kan je op vertoon van je studentenkaart gratis naar binnen. Alle medewerkers van het Erasmus MC kunnen op vertoon van de medewerkerspas gratis het terrein op.