Sluit

Acties

We werken samen met verschillende partners, hieronder vind je alle samenwerkingen en speciale aanbiedingen voor jou op een rij.

Volkskrant

In samenspraak met de kunstredactie van de Volkskrant stellen we voor alle Parade-donderdagen Volkskrantpakketten samen; twee geselecteerde voorstellingen en toegang terrein met korting. De Volkskrantpakketten vind je hier.

CJP

CJP’ers (tot 30 jaar) krijgen altijd € 4,- korting op de entreeprijs op vertoon van hun CJP pas. Ben je onder de 30, maar heb je geen CJP pas, maar wil je ‘m wel? Koop de pas dan hier. Voor maar € 17,50 per jaar.

DECODED
Ieder jaar selecteren wij samen met CJP voorstellingen voor DECODED. Voor slechts € 15,- krijg je als CJP’er gratis entree, twee voorstellingen en een drankje. Goed nieuws: per CJP-pas kan je twee pakketten kopen, je kan dus altijd iemand meenemen.

SPOOR

Samen met SPOOR organiseerde de Parade Spoordeeluitjes in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Met de trein  reisde je deze zomer voordelig naar de Parade. Bij deze aanbieding kreeg je één dag toegang tot de Parade en een treindagretour.

Rotterdampas, Ooievaarspas, U-pas en Stadspas Amsterdam

Op vertoon van je Rotterdampas (Rotterdam), Ooievaarspas (Den Haag) en U-pas (Utrecht) krijg je bij de Entreekassa bij de ingang van het Paradeterrein  € 4,- korting en betaal je slechts € 3,50 i.p.v. € 7,50. Op vertoon van Stadspas met Groene Stip (Amsterdam) krijg je  € 5,- korting en betaal je slechts € 2,50.

We Are Public

Ben je lid van We Are Public? Dan ga je op vertoon van je pas helemaal gratis naar binnen! Geldig in alle steden.

Burenactie Rotterdam

Bezocht dit jaar met je Parade terreinkaartje de musea van het Museumpark; Museum Boijmans Van Beuningen, Kunsthal Rotterdam, Het Nieuwe Instituut, Huis Sonneveld, Chabot Museum en Het Natuurhistorisch. Op vertoon van je terreinkaartje kreeg je bij al deze musea € 4,- korting op het reguliere tarief en vice versa; met je entreeticket van een van deze musea kocht je bij de Parade een toegangskaartje voor maar € 3,50 i.p.v. € 7,50.

Ben je student aan de Erasmus Universiteit of de Hogeschool Rotterdam? Dan kon je op vertoon van je studentenkaart gratis naar binnen tijdens de Parade Rotterdam. Alle medewerkers van het Erasmus MC konden op vertoon van de medewerkerspas gratis het terrein op.