Sluit

Benefiet-Gala 2020

Sinds jaar en dag sluiten we ons zomertournee feestelijk af met een groots Gala op Parade Amsterdam. Zoals bekend is er helaas geen Parade-tournee dit jaar, maar dit weerhoudt ons er niet van om alsnog eind augustus onze grootste theatertent, De Reizende Schouwburg, op te bouwen in het Martin Luther Kingpark te Amsterdam en een spetterend Gala te organiseren. Met trots kondigen we hierbij aan: het Parade Benefiet-Gala 2020. Op zaterdag 29 augustus knalt van 20:30 tot 22:30 het dak eraf in het M.L. Kingpark in Amsterdam.

Een avond vol theater en plezier, met highlights uit wat deze zomer dus niet op onze planken heeft gestaan. Geniet van ruim 15 verschillende korte voorstellingen, muziek, lekkere hapjes en drinken en elkaar en draag tegelijkertijd de Parade een warm hart toe met uw aanwezigheid. De presentatie van de avond is in handen van niemand minder dan de koningin van de Parade: Loes Luca.

Er zijn 250 zitplaatsen, de kaarten koopt u voor € 250,- per stuk. Met deze opbrengst krijgen we een flinke financiële steun in de rug en dat is, als ongesubsidieerd festival, broodnodig om overeind te blijven zodat we onze poorten volgend jaar weer kunnen openen. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail naar gala@mobilearts.nl en ontvang per mail meer informatie.