Sluit

Benefiet-Gala 2020 (archief)

Sinds jaar en dag sluiten we ons zomertournee feestelijk af met een groots Gala op Parade Amsterdam. Zoals bekend is er helaas geen Parade-tournee dit jaar, maar dit weerhield ons er niet van om alsnog eind augustus onze grootste theatertent, De Reizende Schouwburg, op te bouwen in het Martin Luther Kingpark te Amsterdam en een spetterend Gala te organiseren: het Parade Benefiet-Gala 2020. Op zaterdag 29 augustus knalde het dak eraf in het M.L. Kingpark in Amsterdam.

Een avond vol theater en plezier, met highlights uit wat deze zomer dus niet op onze planken heeft gestaan. bezoekers genoten van ruim 15 verschillende korte voorstellingen, muziek, lekkere hapjes en drinken en elkaar en droegen tegelijkertijd de Parade een warm hart toe met de aanwezigheid. De presentatie van de avond was in handen van niemand minder dan de koningin van de Parade: Loes Luca.

Met de opbrengst van het gala kregen we een financiële steun in de rug en dat hebben we broodnodig om overeind te blijven, zodat we onze poorten volgend jaar weer kunnen openen.

Programma: