Sluit

Adressen en routes

Wij raden je aan om met het ov of op de fiets naar De Parade te komen. Welke bus/boot/tram/metro je moet hebben op het Paradeterrein te komen, vind je op deze pagina. Mocht je toch met de auto komen, dan vind je hier ook de beste parkeeropties.

EINDHOVEN - NAAST HET PARKTHEATER, Elzentlaan, 5615 CN

Met het openbaar vervoer
Vanaf NS station Eindhoven is het ruim 20 minuten lopen naar het Parktheater. De volgende bussen vertrekken bij het busstation Eindhoven en stoppen bij de halte Parktheater:

Lijn 7, Lijn 11, Lijn 12, Lijn 17, Lijn 117, Lijn 317, Lijn 318, Lijn 407. Vanaf de halte zie je het Parktheater liggen en loop je in een paar minuten naar de hoofdingang.

DEN HAAG - Westbroekpark, 2587 BK (Kapelweg)

Met de auto
De dichtstbijzijnde parkeergarage is Scheveningen Bad Strand. Vanaf hier is het een kwartier lopen naar het Westbroekpark.

Met de boot
“De Paradevaartjes” van de Haagse Rondvaartmaatschappij [De Willemsvaart] vertrekken vanaf aanlegplaats “Centraal Station” bij de Prinsessegracht naar het Westbroekpark. Meevaren kan ieder uur vanaf 13.00 uur tot 21.00 uur. In overleg kan ook terug gevaren worden tot half uur na sluiting van De Parade. Graag wèl vooraf reserveren via info@willemsvaart.nl.

Prijs boottocht
Kinderen 0/2 jaar | gratis
Kinderen 3/11 jaar | €2,50
Passagiers 12 jaar en en ouder | €5,00

Met het openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station:
Tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand, halte Wagenaarweg, 6 minuten lopen naar het Paradeterrein.

Let op: In het Westbroekpark mogen geen honden komen en er mag ook niet worden gefietst.

UTRECHT - Moreelsepark, 3511 ER (Laan van Puntenburg)

Met de auto
Parkeergarage Moreelsepark Utrecht is gelegen in het winkelcentrum Hoog Catharijne. Vanaf daar is het 4 minuten lopen naar het Paradeterrein.

Met het openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station:
Uitgang Stationsplein, 3 minuten lopen naar het Paradeterrein.