Sluit

De Parade gaat door in het Parktheater

Oorspronkelijk zouden we voor het eerst onze tenten opslaan in Eindhoven opslaan. Maar nu de originele tournee van de Parade niet door kan gaan, strijken we in een andere vorm neer in het Parktheater op 4, 5 en 6 september onder de noemer De Parade gaat door. Hier presenteren we in samenwerking met het Parktheater zowel een binnen- als buitenprogramma.

Het programma bestaat uit verschillende voorstellingen voor jong en oud. Wat dacht je van een avontuurlijke rit in het reuzenrad van Radman? Ervaar breakdance op wereldniveau bij The Ruggeds. Beleef puur toneel van Bram van der Vlugt & co. En nog veel meer. Voorstellingen spelen meerdere keren per dag. Bekijk het volledige programma en stel jouw eigen Parade-programma samen!

Eten en drinken
Bij een festival hoort lekker eten en drinken. Natuurlijk verzorgd door de chefs van Smaaktheater Dertien. Boek een Parade-menu (driegangen keuzediner) direct bij je kaarten. Of geniet in de zwoele buitenlucht buiten bij de draaimolen en het reuzenrad in ons pop-up restaurant van de lekkerste gin tonics en de specialiteiten van de Bastard Kamado-barbecue. Het Theatercafé wordt omgetoverd tot een gezellig culinair festivalcafé waar je kunt genieten van lekkere borrelplanken, heerlijke cocktails en mooie speciaalbieren. Met dagelijks muziek tijdens de RaRaRadio Aftershow.

Veilig theaterbezoek
Vanzelfsprekend is het Parktheater helemaal klaargemaakt om jullie een veilig, maar vooral een leuk bezoek te garanderen. Meer weten over hoe een bezoek aan het Parktheater eruit ziet? Lees hier meer.