Sluit

De Parade gaat door

We zullen doorgaan
Niet alleen onze bezoekers bleken afgelopen jaar van onschatbare waarde door alle steun die we van hen ontvingen. Ook steden waar de Parade al sinds jaar en dag haar tenten opslaat, geven blijk van een enorm vertrouwen in het festival. Door alle steun kunnen we deze zomer weer aan de slag! Want dát we iets gaan doen is zeker, wát dat dan precies is hopen we je heel gauw te kunnen vertellen. Houd daarom onze nieuwsbrief, website en socialmedia kanalen in de gaten.

Onder het motto: ‘De Parade gaat door‘ kan je nog steeds van de Parade genieten.

Na eerdere succesvolle uitverkochte edities organiseren we 16 en 17 april samen met Zoku weer een avond vol theater, muziek en lekker eten. Daarna blijf je lekker slapen in de prachtige hotelkamers in het centrum van Amsterdam. In je loft kook je een 3-gangen menu met instructies van Merijn van Berlo (Choux) en vervolgens kijk je vanuit je deuropening naar 2 voorstellingen; van Parade-artiest Stephanie Louwrier en danscollectief LucyONES. De avond sluiten we natuurlijk af met silentdisco.com en dan mag je óók nog blijven slapen. Kijk hier voor meer informatie en tickets.

Of neem thuis vanaf je bank een duik in de Parade. Ter gelegenheid van ons 30-jarig bestaan hebben we een het magazine ’30 jaar Parade’ gemaakt. Ruim 100 pagina’s boordevol interviews, foto’s en zelfs een heuse backstage-safari met bijdragen van o.a. Rob van Essen, Ronald Giphart en Niña Weijers! Te koop in onze webshop, waar je naar hartelust nog meer Parade-spullen kan shoppen, zoals posters, tassen, rompertjes. Zelfs de zweefmolen ontbreekt niet.

Onder de noemer ‘De Parade gaat door’ organiseerden we vorig jaar verschillende activiteiten, zoals heerlijke Parade avonden in Zaal 3 in Den Haag, programmeerden we maar liefst een hele week in Paradiso in Amsterdam en stonden er theatervoorstellingen in het Parktheater in Eindhoven.
Daarnaast organiseerden we een groots Benefietgala in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam, dat werd gepresenteerd door niemand minder dan de koningin van de Parade: Loes Luca. Een avond vol theater en plezier, met highlights uit wat vorige zomer dus niet op de planken heeft gestaan.