De Parade Gaat door

Sluit

De Parade gaat door

Ondanks dat we deze zomer onze poorten niet kunnen openen, zitten we achter de schermen zeker niet stil. Onder het motto: ‘De Parade gaat door‘ kan je nog steeds van de Parade genieten. Bijvoorbeeld door ons gloednieuwe magazine ’30 jaar Parade’. Ruim 100 pagina’s boordevol interviews, foto’s en zelfs een heuse backstage-safari met bijdragen van o.a. Rob van Essen, Ronald Giphart en Niña Weijers! In onze webshop kan je naar hartelust Parade-spullen shoppen, zoals posters, tassen, rompertjes en zelfs de zweefmolen ontbreekt niet.

Op 21 november (UITVERKOCHT) en 18 en 19 december organiseren we samen met Zoku een avond vol theater, muziek en lekker eten. Daarna blijf je lekker slapen in de prachtige hotelkamers in het centrum van Amsterdam. In je loft kook je een 3-gangen menu met instructies van Merijn van Berlo (Choux) en vervolgens kijk je vanuit je deuropening naar 2 voorstellingen; door actrice en zangeres Stephanie Louwrier en danscollectief DansBlok. De avond sluiten we natuurlijk af met silentdisco.com en dan mag je óók nog blijven slapen. Kijk hier voor meer informatie en tickets.

Ook onze programmeurs zaten deze zomer ook niet stil. Zo organiseerden we heerlijke Parade avonden in Zaal 3 in Den Haag, programmeerden we maar liefst een hele week in Paradiso in Amsterdam en stonden er theatervoorstellingen in het Parktheater in Eindhoven.

Daarnaast organiseerden we een groots Benefietgala in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam. Dat werd gepresenteerd door niemand minder dan de koningin van de Parade: Loes Luca. Een avond vol theater en plezier, met highlights uit wat deze zomer dus niet op de planken heeft gestaan.