Sluit

De Parade gaat door

Ondanks dat we deze zomer onze poorten niet kunnen openen, zitten we achter de schermen zeker niet stil. Onder het motto: ‘De Parade gaat door‘ kan je nog steeds van de Parade genieten.

Na de succesvolle uitverkochte editie van 21 november organiseren we 19 en 20 maart samen met Zoku weer een avond vol theater, muziek en lekker eten. Daarna blijf je lekker slapen in de prachtige hotelkamers in het centrum van Amsterdam. In je loft kook je een 3-gangen menu met instructies van Merijn van Berlo (Choux) en vervolgens kijk je vanuit je deuropening naar 2 voorstellingen; van muzikant en acteur Stan Vreeken en danscollectief LucyONES. De avond sluiten we natuurlijk af met silentdisco.com en dan mag je óók nog blijven slapen. Kijk hier voor meer informatie en tickets.

Of neem thuis vanaf je bank een duik in de Parade. Ter gelegenheid van ons 30-jarig bestaan hebben we een het magazine ’30 jaar Parade’ gemaakt. Ruim 100 pagina’s boordevol interviews, foto’s en zelfs een heuse backstage-safari met bijdragen van o.a. Rob van Essen, Ronald Giphart en Niña Weijers! Te koop in onze webshop, waar je naar hartelust nog meer Parade-spullen kan shoppen, zoals posters, tassen, rompertjes. Zelfs de zweefmolen ontbreekt niet.

Ook onze programmeurs zaten deze zomer ook niet stil. Zo organiseerden we heerlijke Parade avonden in Zaal 3 in Den Haag, programmeerden we maar liefst een hele week in Paradiso in Amsterdam en stonden er theatervoorstellingen in het Parktheater in Eindhoven.

Daarnaast organiseerden we een groots Benefietgala in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam. Dat werd gepresenteerd door niemand minder dan de koningin van de Parade: Loes Luca. Een avond vol theater en plezier, met highlights uit wat deze zomer dus niet op de planken heeft gestaan.