Sluit

De Wereld van De Parade – 18 februari

In februari, maart, april en mei organiseren De Parade en Tolhuistuin De Wereld van de Parade in Amsterdam Noord. Een complete avond uit met twee voorstellingen en een vegetarische maaltijd in het knusse Tuinhuis van de Tolhuistuin. Het programma start om 19:00 uur (inloop vanaf 18:30 uur) en eindigt om 22:00 uur. Wil je niet bij ons eten, maar wél naar de voorstellingen, dan betaal je €20.-.

Een complete avond uit: twee voorstellingen + maaltijd voor € 37,50
Op zaterdag 18 februari zingen, dansen, dichten, grappen en vertellen een wervelende collage van jongens en mannen over hun persoonlijke levens in BOYS WON’T BE BOYS en Anne-Fay zingt Reaspora. Een album dat ontstond uit haar zoektocht naar de verhalen en de geschiedenis die binnen haar familie nooit zijn doorgegeven. Tussendoor geniet je van een heerlijke vegetarische maaltijd en dat alles voor €37,50.

2 x WERELD VAN DE PARADE = DE HELE ZOMER GRATIS NAAR DE PARADE
Kom je in februari, maart, april en mei twee keer naar de Wereld van De Parade? Dan krijg je een ParadePas voor 2023! Met de ParadePas ontvang je de hele zomer gratis toegang tot het terrein in alle steden!

Anne-Fay zingt Reaspora 
Zangeres Anne-Fay reisde de diaspora van haar familie af langs Aruba, Curaçao, Suriname en Ghana om muziek te maken over haar roots. Een fysieke en mentale reis die sterk beïnvloed is door de trans-Atlantische slavenhandel. Anne-Fay is een gemixte vrouw met een witte huid en een zwarte moeder. Hoe verhoud je je tot de huidige maatschappij, culturele toe-eigening en het koloniale verleden van Nederland als je zwarte roots hebt maar ook wit privilege?

BOYS WON’T BE BOYS met Jorrit de Vries, Frans Blokhuis en Jayliah van Gorkum
Boys Won’t Be Boys is een wervelende collage van jongens en mannen. Ze zingen, dansen, dichten, grappen, rappen of vertellen, in wisselende samenstelling, over hun persoonlijke levens. Ze laten zien dat het stoer is om je (als man) kwetsbaar op te stellen. Een theaterhappening met echte mensen. Of je nou hetero of homo bent, a-seksueel of bi-seksueel, bouwplaatsmanager of musicalster, intersekse of transgender, jonge vader of dragqueen, niemand past precies in het hokje man. De spelers van Boys Won’t Be Boys weten inmiddels hoe bevrijdend het is om je open te stellen. Door al die verschillende verhalen doorbreken we vooroordelen en stereotypen en komen we dichter bij elkaar.