Sluit

De Wereld van De Parade – 26 & 27 mei

In februari, maart, april en mei organiseren De Parade en Tolhuistuin De Wereld van de Parade in Amsterdam Noord. Een complete avond uit met twee voorstellingen en een vegetarische maaltijd in het knusse Tuinhuis van de Tolhuistuin. Het programma start om 19:00 uur (inloop vanaf 18:30 uur) en eindigt om 22:00 uur. Wil je niet bij ons eten, maar wél naar de voorstellingen, dan betaal je €20.-.

Een complete avond uit: twee voorstellingen + maaltijd voor € 37,50
Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei zie je twee voorstelling en geniet je tussendoor van een heerlijke vegetarische maaltijd, en dat alles voor €37,50.

2 x WERELD VAN DE PARADE = DE HELE ZOMER GRATIS NAAR DE PARADE
Kom je in februari, maart, april en mei twee keer naar de Wereld van De Parade? Dan krijg je een ParadePas voor 2023! Met de ParadePas ontvang je de hele zomer gratis toegang tot het terrein in alle steden!

 

Tg Gouden Bergen – Vals Verlangen

Vals verlangen is een muzikale theatervoorstelling over heimwee, botsende culturen en nostalgie. Het gaat over een poging een nieuw thuis te maken in een vreemd en donker land. Zijn ze Turkse Nederlanders, of eigenlijk nog steeds te gast? Wat zijn de verschillen tussen hun ervaringen en die van de generaties voor hen? Kan je terugverlangen naar een plek die wellicht nooit heeft bestaan?

Voorstelling 2 wordt later bekend gemaakt 🙂