Sluit

De Wereld van De Parade – 24 & 25 maart

In februari, maart, april en mei organiseren De Parade en Tolhuistuin De Wereld van de Parade in Amsterdam Noord. Een complete avond uit met twee voorstellingen en een vegetarische maaltijd in het knusse Tuinhuis van de Tolhuistuin. Het programma start om 19:00 uur (inloop vanaf 18:30 uur) en eindigt om 22:00 uur. Wil je niet bij ons eten, maar wél naar de voorstellingen, dan betaal je €20.-.

Een complete avond uit: twee voorstellingen + maaltijd voor € 37,50
Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart bestormt Frino het Tuinhuis voor een portie Brabohop met een zachte G en zal er nog een tweede voorstelling te zien zijn. Tussendoor geniet je van een heerlijke vegetarische maaltijd en dat alles voor €37,50.

2 x WERELD VAN DE PARADE = DE HELE ZOMER GRATIS NAAR DE PARADE
Kom je in februari, maart, april en mei twee keer naar de Wereld van De Parade? Dan krijg je een ParadePas voor 2023! Met de ParadePas ontvang je de hele zomer gratis toegang tot het terrein in alle steden!

Grindtegeltuin deel 2: De Gouden Soda Stream (een preview) | Frino  
De één is bruiloftmuzikant, de ander vuilnisman. Samen vormen Ruben den Brok en Koen Frijns ‘Brabohopduo’ Frino. Beide artiesten hebben een voorliefde voor Brabantse paradijsvogels: ‘gasten die rondhangen in een grindtegeltuin, kreupele oud-PSV’ers zonder middelvingers’. Dat soort. Frino is scherp doch liefdevol, verpakt in beats die je om de oren meppen als een opgekalefaterde hatchback naast je bij het stoplicht. Met nummers als ‘Niemand Kent Meer Kung Fu’, ‘E-bike’ en ‘Dikke Jenny’ bestormt Frino het podium van het Tuinhuis en geven je daarnaast een preview van hun nieuwe nummer ‘De Gouden Soda Stream’.

Voorstelling 2 wordt later bekend gemaakt 🙂