Sluit

De Wereld van de Parade – Valentijnseditie

In februari, maart, april en mei organiseren De Parade en Tolhuistuin De Wereld van de Parade in Amsterdam Noord. Een complete avond uit met twee voorstellingen en een vegetarische maaltijd in het knusse Tuinhuis van de Tolhuistuin. Het programma start om 19:00 uur (inloop vanaf 18:30 uur) en eindigt om 22:00 uur. Wil je niet bij ons eten, maar wél naar de voorstellingen, dan betaal je €20.-.

Liefde gaat door de maag
Op Valentijnsdag brengt De Wereld van De Parade een speciale editie, compleet in het teken van, je raadt het al, de liefde. Eigenlijk wat je van ons gewend bent, maar dan met net een ander sausje. Hiermee trappen we tevens de 2023 edities af.

Een complete avond uit: twee voorstellingen + maaltijd voor €40,-
Op dinsdag 14 februari speelt SKIP ‘T SCRIPT complete (liefdes)scenes op basis van improvisatie en zingt Anne-Fay Reaspora, een album die ontstond uit haar zoektocht naar de verhalen en de geschiedenis die binnen haar familie nooit zijn doorgegeven. Tussendoor geniet je van een heerlijke vegetarische maaltijd, en dat alles voor €40,-. Neem je date, je lief of die ene bijzondere persoon mee voor een heerlijk avondje uit.

2 x WERELD VAN DE PARADE = DE HELE ZOMER GRATIS NAAR DE PARADE
Kom je in februari, maart, april en mei twee keer naar de Wereld van De Parade? Dan krijg je een ParadePas voor 2023! Met de ParadePas ontvang je de hele zomer gratis toegang tot het terrein in alle steden!

 

SKIP ‘T SCRIPT
Improvisatietheater pur sang. SKIP ‘T SCRIPT speelt complete scenes op basis van improvisatie. Van een mislukte eerste date in de dierentuin tot die hete nacht met die ene vlam. Zonder voorbereiding krijgen de spelers een scene met een geheim. Spannend en meeslepend, omdat de acteurs net zomin weten waar de scene heen gaat als het publiek. Wordt het leuk? Geen idee. Vast wel! 

Anne-Fay zingt Reaspora 
Zangeres Anne-Fay reisde de diaspora van haar familie af langs Aruba, Curaçao, Suriname en Ghana om muziek te maken over haar roots. Een fysieke en mentale reis die sterk beïnvloed is door de transatlantische slavenhandel. Anne-Fay is een gemixte vrouw met een witte huid en een zwarte moeder. Hoe verhoud je je tot de huidige maatschappij, culturele toe-eigening en het koloniale verleden van Nederland als je zwarte roots hebt maar ook wit privilege?