Sluit

HUMAN (op zondag)

Omroep HUMAN is sinds 2019 mediapartner van De Parade. In het kader van deze samenwerking kon je afgelopen zomer naar hartelust op zondagen filosoferen op De Parade, een zorgeloos HUMAN-pakket met twee voorstellingen kopen en interviewde HUMAN Margôt Ros en Laura van Dolron, die beid een voorstelling op Op De Parade speelden. Lees de interviews via de site van HUMAN.


Het filosofisch spreekuur: Leer denken over je denken

Wat is ware vriendschap? Kun je vrij zijn in een relatie? Is er een verschil tussen liefhebben en beminnen? En … hoe denk jij over deze vragen? Wees welkom op het gratis filosofisch spreekuur waar je leert denken over je denken. In een kort filosofisch gesprek word je begeleid in het vraagstuk dat jou interesseert, via een onderzoek van je denken over dat vraagstuk, naar een vraag die bevrijdt. Deze vraag krijg je na afloop mee om nog een tijdje (of een leven lang) op te kauwen. Een vraag om vrijer van te worden dus. Én wijzer.
Het filosofisch spreekuur is gratis en wordt iedere zondag aangeboden door Het Gilde van Filosofisch Practici in samenwerking met HUMAN, van 16:30u tot 20:00u op het Paradeterrein.

Samen met onze mediapartner HUMAN hebben we dit jaar alle zondagen op De Parade twee voorstellingen geselecteerd voor slechts € 22.50, inclusief toegang terrein. Zo ga je zorgeloos en zonder keuzestress je zondag tegemoet.