Sluit

KinderParade

For English click here

KidParade

Each afternoon there is an extensive programme for children of all ages: the KidParade (KinderParade), with numerous theatre shows and activities for children. For example, you can do wood modelling and painting at Villa Lila, take a spin on the Zweef (merry-go-round), dance at the Silent Disco, and end the day with a make-it-yourself ‘poffertje’ (traditional Dutch mini-pancake).

Iedere middag is er een uitgebreid programma voor kinderen van alle leeftijden: de KinderParade. Bezoek een van de vele voorstellingen, van een klassiek sprookje tot een absurde muziekshow.
De voorstellingen duren gemiddeld 30 minuten zodat je nog genoeg andere leuke dingen kan doen op de Parade.

Natuurlijk is er genoeg lekkers op de Kinderparade. Heb je zin in een appeltje? Ga dan op zoek naar het Appelmeisje. Ze is te herkennen aan haar rode appelfiets.
Of toch liever een pannenkoek? De creppy kunstenaars van Artistic Crepe gaan speciaal voor jou helemaal los op de bakplaten.

De zomer vraagt ook om ijsjes, en dan het liefst die van professor Grunschnabel. De professor neemt je mee op ijssmaken-wereldreis naar Brazilië, Madagaskar of Thailand. Als je gelukt hebt kom je onderweg misschien wel een van de Snoepmeisjes tegen!
Als je liever zelf aan de slag wilt vergeet dan niet langs Papabubble te lopen. Hier maak je je eigen lolly, of Papabubble maakt een ware snoepcreatie voor je.

Sluit je dag af met een rondje in de nostalgische zweefmolen en bak daarna je eigen poffertjes bij de enige ‘doe-het-zelf’ bakkraam in Nederland. Met zoveel roomboter en poedersuiker als je wilt!