Sluit

Menu Den Haag & Utrecht

Het diner in Den Haag & Utrecht komt uit de keuken van chef kok Merijn van Berlo van Paraderestaurant La Cantine. De menu’s verschillen per theatertent en of je voor diner of late night hebt gekozen. Er zijn tijdens de avond nog verschillende snacks te bestellen. Welk pakket je ook kiest, het is altijd inclusief een welkomstdrankje en iets lekkers te eten.

We stellen minimumclaims aan het gebruik van dierlijke producten, zoals het werken met bio-industrie vrije producten. Zo moet alle vis voldoen aan de norm en is er uitsluitend vlees en gevogelte van binnen Europa te vinden op het festivalterrein. Wil je meer weten over ons beleid betreft duurzaamheid, kijk hier.

DINER

DE REIZENDE SCHOUWBURG:

Rozemarijnstengels en olijven
gluten

Brood van Menno met boerenboter
gluten, lactose

Buffelmozzarella
met salade van gemarineerde zomergroenten, basilicummayonaise, zonnebloempitten en vinaigrette van tomaat en laurier
lactose, ei, mosterd

Millefeuille van knolselderij en hazelnoot óf gelakte kalfssukade
met cantharellen, snijbiet, kervel, aardappelmousseline en gerookte botersaus
noten, lactose, selderij

Cheesecake
met aardbeien en compote van rood fruit
gluten, ei, lactose


STUDIO 7, CIRCUSTHEATER, HOTEL VILE:

Rozemarijnstengels en olijven
gluten

Brood van Menno met boerenboter
gluten, lactose

Canneloni van geroosterde aubergine
met wilde spinazie en gerookte mozzarella, Napolitaanse saus, parmezaan, pijnboompitten en rucola
gluten, ei, lactose, selderij

Cheesecake
met aardbeien en compote van rood fruit
gluten, ei, lactose

 

LATE NIGHT

DE REIZENDE SCHOUWBURG:
– Rozemarijnstengels
gluten
– Olijven
– Platbrood uit onze houtoven
gluten
– Feta met olijfolie & oregano
lactose
– Tzatziki
lactose
– Falafel
gluten
– Radijzen

STUDIO 7, CIRCUSTHEATER, HOTEL VILE:
– Rozemarijnstengels
gluten
– Olijven
– Platbrood uit onze houtoven
gluten
– Feta met olijfolie & oregano
lactose
– Tzatziki
lactose

Los te bestellen op het terrein:
– Charcuterie € 12,-
Selectie ambachtelijke vleeswaren met augurk & desembrood van Menno
– Kaas € 10,-
Hele brie met verse kruiden uit onze houtoven met desembrood van Menno
– Blikje vis € 8,-
Portugese visconserven met aioli, citroen en desembrood van Menno