Bezoekersinformatie

Over de Parade

Overig

Sluit

Parade-VVV

Vereniging voor Vreemdelingenverkeer

Altijd al meer willen weten over wie de Parade maken, hoe het is ontstaan en over onze toekomstplannen? Bestel een drankje bij Café de Welvaart, bekijk de mensen achter de Parade in Paradevolk, luister naar de Parade-podcast en koop gelijk je theaterkaarten of haal je online bestelde kaarten op. Bij onze VVV vind je antwoord op al je vragen. Kan je iets niet vinden? Dan vraag je het gewoon even aan onze medewerkers.

Er viel afgelopen zomer nog meer te beleven onderin de Theatertoren. Iedere donderdag was er een talkshow van CJP met elke week een andere Paradeartiest als gast. Met onze nieuwe mediapartner Omroep Human kon je alle zondagen naar Date de Denkers en Stine Jensen gaf op zondag 25 augustus een gratis talk ‘Geluk voor Ongelovigen’.
Alle maandagen maakte Dide Vonk de podcast ‘de Makers op maandag’ waar ze Parademakers vroeg hoe het is om te leven en ondernemen op de Parade. Ook waren er verschillende live-interviews door lokale, regionale en landelijke media waar je aan kon schuiven.

Tot slot nog een aandenken mee naar huis, zoals een Parade-poster, een fanny-pack of tas gemaakt van Parade-banners of een leuke button? Er waren meer dan genoeg Parade-souvenirs te koop.