Bezoekersinformatie

Over de Parade

Overig

Sluit

Onderin de Theatertoren

Vereniging voor Vreemdelingenverkeer

Neem vooral een kijkje dit jaar onderin de Theatertoren, deze is omgetoverd tot een heuse VVV: Vereniging voor Vreemdelingenverkeer.

Altijd al meer willen weten over wie de Parade maken, hoe het is ontstaan en over onze toekomstplannen? Bestel een drankje bij Café de Welvaart, bekijk de mensen achter de Parade in Paradevolk, luister naar de Parade-podcast en haal gelijk je net online op het terrein bestelde kaarten op. Bij onze VVV vind je antwoord op al je vragen. Kan je iets niet vinden? Dan vraag je het gewoon even aan onze medewerkers.

En er valt nog meer te beleven onderin de Theatertoren. Iedere donderdag is er een talkshow van CJP met elke week een andere Paradeartiest als gast. Met onze nieuwe mediapartner Omroep Human kan je alle zondagen naar Date de Denkers en geeft Stine Jensen op 25 augustus een talk ‘Geluk voor Ongelovigen’.
Alle maandagen maakt Dide Vonk de podcast ‘de Makers op maandag’ waar ze Parademakers vraagt hoe het is om te leven en ondernemen op de Parade. Ook zijn er verschillende live-interviews door lokale, regionale en landelijke media waar je aan kan schuiven.

Tot slot nog een aandenken mee naar huis? Er zijn ook genoeg Parade- souvenirs te koop.