Sluit

Dit was De Parade 2021

Afgelopen zomer startte De Parade op 18 juni haar tournee in Eindhoven en reisde daarna door naar Den Haag en Utrecht. We hadden heel veel zin om onze theatertenten ook in Amsterdam en Rotterdam op te bouwen. Helaas bleek dat niet mogelijk door de verscherpte Corona-maatregelen en kregen we geen vergunning van de twee gemeentes.

Voor 2021 hadden we een nieuw Parade-model ontwikkeld; bezoekers genoten van online gekochte Parade-pakketten, met altijd twee voorstellingen en een hapje en drankje. Alles op 1,5 meter afstand en geplaceerd. In totaal stonden er zo’n 32 artiesten op het programma. Gelukkig konden we in Den Haag en Utrecht op een verantwoorde manier overdag een kleine KinderParade organiseren met voorstellingen, én kreeg jong en oud de kans om een rondje in de zweefmolen te zwieren.

Data 2022
Afgelopen zomer bleek eens temeer dat De Parade een vindingrijk volkje herbergt. De organisatie hoopt dat het festival in de zomer van 2022 een tournee kan draaien van maar liefst 67 speeldagen, in de vijf grootste steden van Nederland.
Eindhoven Parktheater: vrijdag 10 t/m zondag 19 juni
Rotterdam Museumpark: vrijdag 24 juni t/m zondag 3 juli
Den Haag Westbroekpark: vrijdag 8 t/m zondag 17 juli
Utrecht Moreelsepark: vrijdag 22 juli t/m zondag 7 aug
Amsterdam M.L. Kingpark: vrijdag 12 t/m zondag 28 augustus