Sluit

Paradeboten

Dit jaar vaar je met verschillende boten naar de Parade. Tickets voor de Paradeboot in Amsterdam is altijd inclusief terreinkaart.

Paradeboot Amsterdam Rederij 't Smidtje

Een bijzondere manier om je dagje Parade te beginnen; Rederij ’t Smidtje vaart exclusief voor de Parade met twee speciale lijndiensten ieder half uur vanaf Amsterdam CS (duur: 50 min) via de Stopera (duur: 30 min) en Café Hesp (vlakbij Amstel Station, duur: 15 min) naar het Paradeterrein. De eerste vaart is om 16.00 uur, de laatste boot vaart om middernacht terug van de Parade naar Centraal Station. Leun achterover terwijl je de stad vanaf het water ziet en stap voor de toegangspoort van de Parade weer uit. De Paradeboot vaart alle dagen. Je kunt vooraf kaartjes kopen voor de Paradeboot. Meer informatie volgt binnenkort.

ParadeVaartjes Den Haag

In Den Haag organiseert de Willemsvaart speciale ParadeVaartjes naar de Parade in het Westbroekpark. Ieder uur (14.00 uur de eerste, 18.00 uur de laatste) varen de Paradevaartjes van Prinsessegracht 4 (aanlegplaats Centraal Station) naar de Parade. Op 13 juli start de eerste vaart om 17.00 uur. Om 22.30, 23.30, 00.30 en 01.30 uur vaart de boot terug van de Parade (Cremerbrug) naar de stad.

Een enkele reis kost € 4,50 en een retour € 8,-. Dit jaar zijn er in verband met ‘200 jaar Scheveningen Bad’ extra feestelijke vaarttochten onder het genot van een borrelnootje en een drankje. Hiervoor zijn de kosten € 10,- per persoon.

S.v.p. vooraf reserveren via info@willemsvaart.nl. Meer informatie vind je hier.