Sluit

Over De Parade Rotterdam

De Gemeente Rotterdam heeft aangeven geen vergunning te kunnen verstrekken voor rondreizend theaterfestival De Parade in Rotterdam op basis van de regels vanuit de Tijdelijke Regeling Covid-19. De Parade Rotterdam zou haar tenten opslaan op het Museumpark van 17 t/m 26 september. Met de onlangs verscherpte maatregelen kan het festival zowel inhoudelijk als financieel helaas geen geschikt model voor Rotterdam opzetten.

‘Het is ontzettend jammer dat we ons tournee niet kunnen afsluiten in Rotterdam, een stad waar we erg graag komen met De Parade. Zeker nu De Parade Amsterdam geen doorgang kon vinden, verheugden we ons extra op onze komst naar de havenstad. We zouden op het onlangs vernieuwde Museumpark ons theaterdorpje naast het indrukwekkende Depot van Boijmans Van Beuningen opslaan. We zoeken wederom moedig door naar verschillende manieren om De Parade zowel financieel als mentaal levenslustig te houden, zodat we volgend jaar weer een volledig tournee kunnen neerzetten.’ Aldus Nicole van Vessum, directeur De Parade.

Wil je op de hoogte blijven alle ontwikkelingen rondom Rotterdam? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief De Parade Rotterdam.