Sluit

Testen voor Toegang (Parade Eindhoven)

Op 18 juni 2021 is De Parade van start gegaan in Eindhoven. In Eindhoven kunnen we bezoekers ontvangen, mits men een negatieve corona-test kan overhandigen. Dit systeem staat ook wel bekend als Testen voor Toegang. 

Hoe werkt het?

Je bestelt kaart(en) voor een pakket tussen 18 en 27 juni via onze website. Daarnaast moet je voorafgaand aan je bezoek een negatief coronatestbewijs kunnen laten zien in de app CoronaCheck-app. De test is gratis en je ontvangt de testuitslag binnen een uur. Vanaf zaterdag 26 juni kan een vaccinatiebewijs gebruikt worden als coronatoegangsbewijs op De Parade. Vanaf donderdag 24 juni kan je in de CoronaCheck-app je vaccinatiebewijs aanmaken.
Op www.testenvoortoegang.nl vind je alles over dit proces, de testlocaties waar je terecht kan en hoe je uiteindelijk op De Parade je testbewijs laat zien.

Testenvoortoegang.nl is dus je belangrijkste informatiebron. Goed om te weten:

 • Vanaf donderdag 24 juni kan je in de CoronaCheck-app je vaccinatiebewijs aanmaken. Dan hoef je je dus niet meer te laten testen.
 • Alleen tests van deelnemende testlocaties zijn geldig. De GGD-teststraten zijn daar géén onderdeel van. Ook als je al gevaccineerd bent is een test volgens het proces van testenvoortoegang.nl noodzakelijk.
 • De dichtstbijzijnde testlocaties bij De Parade zijn het Beursgebouw (Lardinoisstraat 10, 5611 ZZ Eindhoven) en Van Der Valk Hotel Eindhoven (Aalsterweg 322, 5644 RL, Eindhoven). Plan ruim: je test mag maximaal 40 uur oud zijn bij binnenkomst.
 • Download de app CoronaCheck al van tevoren, zodat er geen rijen bij de ingang van het theater ontstaan.
Veelgestelde vragen
 • Waar kan ik me laten testen?
  Op www.testenvoortoegang.nl selecteer je het evenement dat je bezoekt en voer je je eigen postcode in. Testenvoortoegang laat je dan de testlocaties bij jou in de buurt zien. Plan ruim: Je bewijs mag maximaal 40 uur oud zijn bij binnenkomst.
 • Hoe lang van tevoren kan ik me laten testen?
  Je kan je maximaal 40 uur voordat de voorstelling begint laten testen. Je maakt de afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Het inplannen van de afspraak kan twee weken voordat de voorstelling plaatsvindt. Daarom kun je nu dus nog geen afspraak maken voor de pakketten van 20 t/m 27 juni. 
 • Moet ik mij ook laten testen als ik al gevaccineerd ben?
  Vanaf donderdag 24 juni kan je in de CoronaCheck-app je vaccinatiebewijs aanmaken. Dan hoef je je dus niet meer te laten testen.
 • Moet ik betalen voor de coronatest?
  Nee, je hoeft alleen het kaartje voor de voorstelling te betalen. De tests worden gratis aangeboden.
 • Hoe laat ik mijn negatieve testuitslag zien?
  Je kaartje voor de voorstelling en testbewijs worden gescand door een van onze medewerkers. Zorg ervoor dat je beide alvast bij de hand hebt bij binnenkomst. De testuitslag staat in je CoronaCheck-app, die je van tevoren eventjes moet downloaden. Over het gebruik van de CoronaCheck-app lees je meer op www.testenvoortoegang.nl.
 • Ik heb een pakket gekocht, maar ik kan geen testafspraak meer maken
  De testuitslag is 40 uur geldig, dus je kan je ook de dag van tevoren laten testen. Is er geen tijdslot meer over waarop jij beschikbaar bent of is de testlocatie te ver weg? Neem dan contact op met onze kassa via kassa@mobilearts.nl, dan krijg je je geld terug of kun je je bestelling omboeken.
 • Ik heb geen smartphone, kan ik wel De Parade bezoeken?
  Ja, je kan de negatieve uitslag van je test ook geprint meenemen.
 • Kan ik ook een pakket voor iemand anders bestellen?
  Ja, het is mogelijk meerdere kaarten tegelijk te bestellen. Iedereen moet wel zelf de testafspraak maken, want die is op naam.
 • Moet ik nog steeds afstand houden en een mondkapje dragen?
  Ja, we houden nog steeds anderhalve meter afstand. Het dragen van een mondkapje in alle publieke binnenruimtes, waaronder theaters, is voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht. Zodra je zit, mag het mondkapje af. Dit betekent dat je alleen een mondkapje op hoeft zodra je de theatertent in stapt en naar je tafel loopt of wanneer je tussendoor naar het toilet gaat. Buiten is het dragen van een mondkapje niet verplicht.