Sluit

Werken bij de Parade

Werken @ de Parade

Als je op de Parade werkt, ben je een belangrijk onderdeel van het theaterfestival. Samen met je collega’s reis je mee en slaap je op het backstageterrein. Je werkt dus niet alleen op de Parade, maar je woont er ook voor even. Je kampeert op de camping in je eigen tent, er zijn douches, toiletten en Het Patronaat, de tent waar je iedere dag heerlijk en gezond kan ontbijten, lunchen en avondeten. Als medewerker heb je gratis toegang tot alle voorstellingen op de Parade en krijg je een medewerkers t-shirt. De vergoeding begint bij € 25,- netto per dag.

De minimum leeftijd om op de Parade te werken is 18 jaar. Het is fijn als je 5 of meer dagen beschikbaar bent. Per stad werk je elke dag een dienst van 6 tot 7 uur. Iedereen werkt afwisselend in diensten overdag en ‘s avonds. In de weekenden of wanneer het druk is, werken we allemaal wat langer en helpen we elkaar.

Lijkt een van onderstaande functies je wat? Stuur dan een mail met in het onderwerp van de mail de functie die je voorkeur heeft naar werken@deparade.nl.

In de mail zet je de volgende informatie:
– je volledige naam, (mail)adres, telefoonnummer en geboortedatum
– welke dagen je beschikbaar bent
– een korte motivatie

Vacatures

TOILETMEDEWERKER
Een groot deel van je werkzaamheden bij de toiletten is het schoonmaken van de toiletten op het festivalterrein en de units op de backstage. Ook informeer je bezoekers over onze samenwerking met FairFood, een organisatie waarvoor bezoekers een vrijwillige bijdrage kunnen doen bij de toiletten. Met dit geld wordt een groep van 50 kleinschalige Colombiaanse koffieboeren een jaar lang getraind en van advies voorzien om hun koffieoogst nog beter, lekkerder én traceerbaar te maken, met oog voor duurzaamheid en de positie van vrouwen.

SUPPOOST   
Suppoosten bemannen in- en uitgangen van bijvoorbeeld het festivalterrein naar de backstage en/of nooduitgangen. Dat is soms druk, maar kan ook heel rustig zijn zodat je zelfs tijd hebt om een boekje te lezen.

BARMEDEWERKER  
Als barmedewerker werk je bij een van de publieksbarren op het Parade-terrein. Er zijn veel verschillende barren en elke bar heeft zijn eigen karakter. Zo is er bijvoorbeeld een IJscobar, Fontijnbarren en een bruine kroeg waar bezoekers aan de bar kunnen zitten. Elke bar heeft een ervaren barhoofd die de Parade en de bar goed kent en voor alle dagen je aanspreekpunt is. Alleen nog plek op donderdag/vrijdag en zaterdagen in Amsterdam.

MEDEWERKER KAARTVERKOOP
Als Medewerker Kaartverkoop werk je zowel in de Kiosk (Centrale Paradekassa) als bij de entreekassa. Je kan ook diensten draaien bij het Infopunt (zie hieronder voor meer informatie). Bij de Kiosk worden alle voorstellingskaarten verkocht en bij de entreekassa kopen bezoekers een kaartje om het terrein op de te komen. Je hoeft hier geen ervaring voor te hebben.

MEDEWERKER POORT 
Het ‘Team Poort’ werkt bij de entree van de Parade. Je heet de bezoekers welkom, scheurt de toegangskaartjes en zorgt dat het allemaal soepel verloopt.