Sluit

CJP | AVONDJE PARADE IN AMSTERDAM – 22 AUGUSTUS

Speciaal voor iedereen met een CJP-pas: een avondje Parade. CJP en de Parade pakken het dit jaar groots aan. Je scoort deze zomer in iedere stad op de donderdag(en) een speciaal samengesteld pakket voor maar € 17,50. Wat je allemaal krijgt? Entree tot het terrein, kaartjes voor twee voorstellingen, een gratis drankje en een heuse talkshow. Rick van CJP host zijn eigen talkshow Zijn er nog vragen? op de Parade en jij verzint de vragen. Voor dit CJP-pakket vroegen we Sigrid ten Napel twee voorstellingen te selecteren. Zij koos voor de voorstellingen Alles wat liefde is van Toneelgroep Oostpool en Tisch und hihi Tränen van Zaal 3 met: Benjamin Abel Meirhaeghe.

Lees hieronder meer over de voorstellingen en koop direct je pakket. Goed nieuws: per CJP-pas kan je twee pakketten kopen, je kan dus iemand meenemen die geen CJP-pas heeft.

  • Zaal 3 met: Benjamin Abel Meirhaeghe do 22 augustus (Amsterdam) 17:30
  • Toneelgroep Oostpool do 22 augustus (Amsterdam) 19:00
  • TOEGANG TERREIN do 22 augustus (Amsterdam) 23:59
Toneelgroep Oostpool

Toneelgroep Oostpool

Romantisch, maar niet mierzoet. Voor één nacht of voor altijd. Sexy, gevaarlijk en onvoorspelbaar. Drie acteurs duiken met 80 iconische filmscènes in één hete tent. Het publiek kiest de scènes. Deze lustopwekkende romcom is een ode aan lef en de liefde! Een live blockbuster.

Zaal 3 met: Benjamin Abel Meirhaeghe

Zaal 3 met: Benjamin Abel Meirhaeghe

Tisch und hihi Tränen is een bizarre, operateske voorstelling over de grote verhalen van de mensheid. Samen met Kim Karssen en Laura de Geest verdiept Benjamin Abel Meirhaeghe zich in ballades, parabels, sagen en mythes en vertellen deze in de kleinste tent van de Parade op een zo groots mogelijke manier.