Sluit

CJP | Avondje Parade in Rotterdam – 27 juni

Speciaal voor iedereen met een CJP-pas: een avondje Parade. CJP en de Parade pakken het dit jaar groots aan. Je scoort deze zomer in iedere stad op de donderdag(en) een speciaal samengesteld pakket voor maar € 17,50. Wat je allemaal krijgt? Entree tot het terrein, kaartjes voor twee voorstellingen, een gratis drankje en een heuse talkshow. Rick van CJP host zijn eigen talkshow Zijn er nog vragen? op de Parade en jij verzint de vragen. Deze voorstellingen zitten in het Avondje Parade-pakket voor Rotterdam:

- De Poezieboys met Selfkicker
- Scapino Ballet Rotterdam met TOF

Lees hieronder meer over de voorstelling en koop direct je pakket. Goed nieuws: per CJP-pas kan je twee pakketten kopen, je kan dus iemand meenemen die geen CJP-pas heeft.

  • TOEGANG TERREIN do 27 juni (Rotterdam) 15:00
  • Zaal 3 met: de Poezieboys do 27 juni (Rotterdam) 18:45
  • Scapino Ballet Rotterdam do 27 juni (Rotterdam) 21:30
Zaal 3 met: de Poezieboys

Zaal 3 met: de Poezieboys

Tijdens zijn doorbraak in 1966 scandeerde Johnny The Selfkicker over Naakte Chicks & Vlees, imiteerde vuurwerk en herhaalde eindeloos de zin: ‘Kom toch eens klaar klootzak!’. Hij werd uitgejouwd en met een bos narcissen van het podium geslagen. The SELFKICKER was born. De Poezieboys brengen deze ZACHTMOEDIGE BARBAAR een ode.

Scapino Ballet Rotterdam

Scapino Ballet Rotterdam

Thuiskomen op een plek die nooit verandert. Waar je jezelf kunt zijn en waar het goed is. Met dat ideaal voor ogen beginnen zeven dansers aan hun reis. TOF is een aanstekelijke choreografie met ontroerende scènes en subtiele humor van de jonge Amerikaanse choreografe Nicole Caruana.

CJP

CJP

Rick is de bastaardzoon van Jeroen Pauw en de achterneef van Eva Jinek, maar hij brak nooit door als talkshow-host. De reden? Hij is lui. Zijn presentatiekaartjes blijven altijd leeg. Gelukkig gaf CJP hem een zevende kamag hij op de Parade eindelijk een eigen show maken met een keur aan Parade-gasten. Om een fiasco te voorkomen, laten we Parade-gangers de vragen verzinnen. Dus, zijn er nog vragen?