Sluit

Decoded Amsterdam 2
zondag 26 augustus

Speciaal voor iedereen met een CJP-pas: DECODED | Avondje Parade. Dit pakket bevat twee voorstellingen, entree terrein en een gratis drankje voor € 15,-.

Voor Amsterdam zijn deze twee voorstellingen geselecteerd: The place to be van Performancegroep Rotor en Fox Populi van Die Hele Ding.

Lees hieronder meer over de voorstelling en koop direct je pakket. Goed nieuws: per CJP-pas kan je twee pakketten kopen, je kan dus iemand meenemen die geen CJP-pas heeft.

Performancegroep Rotor

Performancegroep Rotor

Een fysieke en beeldende voorstelling waar de grenzen van het lichaam worden opgezocht. Twee mannen zitten vast in een eindeloze en absurde wereld. Afhankelijk van elkaar pogen ze er iets van te maken. In een uitputtende tour de force slepen de mannen elkaar een bouwwerk van praktikabels op en af. Meedogenloos en teder tegelijk.

Die Hele Ding

Die Hele Ding

Een hiphop feestje met dreunende beats en schurende teksten. Laat je verleiden door de vos en kom dansen in het sexy dierenbos. Fox Populi is gebaseerd op het middeleeuws dierenepos “Van Den Vos Reynaerde”, speciaal voor jou en je innerlijke dier.