Programma 30 januari 2020

Vanaf 18.30 ben je van harte welkom, om 19.00 uur begint de eerste voorstelling. Het hoofdgerecht wordt tussen de twee voorstellingen door geserveerd. Na de laatste voorstelling draait DJ Hans plaatjes terwijl je van je toetje geniet. Kaarten voor deze avond koop je hier.


Annica Muller
Burning Butterfly

Burning Butterfly is een solovoorstelling over het nachtelijke leven in stripclub La Luna: een theatrale vertelling gebaseerd op autobiografische verhalen en interviews met ex-collega’s die laveert tussen fictie en docu. Annica Muller start een zoektocht naar identiteit en liefde langs de paden van destructiviteit, verslaving en verlossing. De schoonheid en de lelijkheid van het geromantiseerde, doch grillige nachtleven krijgen vorm. Burning Butterfly werpt een rauwe blik op de man-vrouwverhouding, seksualiteit en macht.

Bart Hoevenaars
Vuist boven de grond

Muzikant Bart Hoevenaars, bekend als Sir Ian en als gitarist in bands als Roald van Oosten, El Pino & The Volunteers en Snowapple, werkte de afgelopen jaren aan het bewerken van de poëzie van Leo Vroman. Na het zien van een documentaire over Leo en zijn vrouw dacht hij, “zo wil ik ook wel oud worden”. Dit resulteerde in een plaat met elf beeldschone liedjes. Onverschrokken gedichten over thema’s als natuur, menselijk onvermogen, de dood, liefde en het verglijden van de tijd, gevangen in uitgekiende, melancholieke popcomposities die doen denken aan het werk van Elliott Smith en Villagers tot aan J.J. Cale en Lou Reed. Uitgevoerd met gitarist Frank Jonas en contrabassist Caroline Kamp.

Café-restaurant THT

Café-restaurant THT legt je deze avond culinair in de watten en serveert een heerlijke vega-curry. Met vooraf brood met dipjes, en zoetigheid toe.