• Parade
    Diner
    Twee voorstellingen + Drankje + Diner
  • Parade
    Late Night
    Twee voorstellingen + Drankje + Hapje

Stad

  • 18 - 27 Juni Eindhoven
  • 2 - 18 Juli Den Haag
  • 23 Jul - 8 Aug Utrecht
Sluit

Diner – Kiki Schippers + Seasession met Frank en Rene Groothof

Diner – Kiki Schippers + Seasession met Frank en Rene Groothof

Kiki Schippers - Meer

Leef! Alsof het je laatste dag is. Kiki doet niet anders. Ze vliegt met scherpe pen van Spijkers met Koppen naar de Vooravond en zingt alsof haar leven ervan afhangt. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer?

Kiki Schippers op social media
Credits
  • -

SeaSession met Frank en René Groothof - CIRCUS CHARMS

Welkom in CIRCUS CHARMS! Revolutionaire Russen, bekvechtende spreekstalmeesters en tegendraadse onzin volgen elkaar in snel tempo op in deze wervelende variétévoorstelling. Twee broers rollen zingend, spelend en ruziënd door de piste, broedertwist en broederliefde strijden om aandacht. Circusorkest SeaSession speelt opzwepende Russische muziek, uitgevoerd door acht bevlogen musici. Acrobatiek, muziek, film én slapstick.

SeaSession met Frank en René Groothof op social media
Credits
  • spel & zang - Frank Groothof
  • spel & zang - René Groothof
  • Fluit - Ingrid Geerlings
  • Hobo - Evert Weidner
  • Hoorn - Sergei Dovgaliouk
  • Viool - Marijke van Kooten
  • Cello - Anneke Janssen
  • Contrabas - Quirijn van Regteren Altena
  • Piano - Pauline Post
  • Slagwerk - Pepe Garcia
  • Concept - Pauline Post
  • Regie en tekstbewerking - René Groothof
  • Hertaling liederen - Frank Groothof
  • Animatiefilms, spel - Sjeng Schupp
  • Kostuums en decor - Lynne Leegte
  • Eindregie - Aike Dirkzwager
  • Muziek-arrangementen - Pauline Post, Valery Voronov
  • Geluid - Leo Knikman
  • Licht - Dirk Blom
Wat gaan we eten?

Rozemarijnstengels en olijven

Brood van Menno

Buffelmozzarella
met salade van gemarineerde zomergroenten, basilicummayonaise, amandel en vinaigrette van tomaat en laurier

Millefeuille van knolselderij en hazelnoot
óf gelakte kalfssukade

met cantharellen, snijbiet, kervel, aardappelmousseline en gerookte botersaus

Cheesecake
met aardbeien en compote van rood fruit