de Parade
Sluit

Koffie

For English click here

Moyee Coffee takes transparency to the next level. Since 2017, the FairChain farmers have been paid through BlockChain, unique in the coffee industry. Every piece of data in the coffee chain, from harvest to payment, is stored digitally in the BlockChain. Transparant for everyone. This data is locked by a cryptographic key. In other words, the data can not be tampered with, resulting in a fair and complete registration of the chain. The Impact is therefore fixed! Go FairChain!

moyeecoffee.com

De FairChain koffie van Moyee probeert de koffieketen te herstellen. Naast de 20% FairChain premie voor de koffieboeren blijft er 300% meer geld achter in het koffieproducerende land! En dat terwijl jij niet meer betaalt voor de koffie. Doel is om een 50/50 balans tussen tussen koffieproducerende landen en koffiedrinkers te creëren.

Hoe doet Moyee Coffee dat? Het branden en verpakken vindt plaats in Ethiopië. Moyee verkoopt de koffie en de waarde wordt netjes gedeeld; een eerlijke relatie tussen producenten en consumenten. Deze eenvoudige verschuiving in de koffieketen kan het leven van miljoenen mensen veranderen, en dat laat Moyee als een van de eerste koffieproducenten ter wereld zien door BlockChain.

Benieuwd naar de hele impact? impact.moyeecoffee.com