De Wereld van de Parade – maart
Teunie de Brouwer & Josh&Robs

22 & 23 maart

De Wereld van de Parade – april
Met AQUEERIUS en Luan Buleshkaj & Robbie Wallin

19 & 20 april

De Wereld van de Parade – maart
Teunie de Brouwer & Josh&Robs

Speeltijden

22 & 23 maart

HERT | Teunie de Brouwer
Een persoonlijke voorstelling over de wondere wereld van angst. Over troosttonen en apathische stoeptegels die even de tijd nemen om naar je te luisteren. Een muzikale voorstelling naar een concept van Teunie de Brouwer, in samenwerking geschreven met Femke Arnouts, muziek van Iris bakker en geregisseerd door Xander van Vledder.

“Het liefst maak ik HERT voor mensen die zelf ook met angst leven. Wellicht voor een beetje herkenning en troost. En dat we er ook een beetje om kunnen lachen samen. Want hoe rot het ook voelt als je er zelf in zit, ik zie er ook de humor van in. Dat wij mensen, zo gecompliceerd als we zijn, het onszelf soms zo moeilijk kunnen maken.” Parool

De Josh&Robs show 
Josh&Robs zijn twee muzikale verhalenvertellers uit Amsterdam. Acteurs, zangers, rappers, muzikanten en theatermakers. JOSH&ROBS zijn het allemaal. Ze stonden al op meerdere festivals en poppodia in Nederland en staan bekend om hun gevoel voor comedy & muzikaliteit. Hun motto is de Wakkas-Mentaliteit.

Een complete avond uit: twee voorstellingen + maaltijd voor € 37,50
Iedere maand organiseren rondreizend Theaterfestival de Parade en de Tolhuistuin De Wereld van de Parade in Amsterdam Noord. Een complete avond uit met twee voorstellingen van een half uur, inclusief veggie maaltijd in het knusse Tuinhuis van de Tolhuistuin. Kom vanaf 18:30 uur binnenwandelen in de tuin voor een drankje. De eerste voorstelling start om 19:00u. Als je de honger hebt naar de voorstellingen, maar niet wilt mee eten, kun je jezelf voor €20,- trakteren op enkel de voorstellingen.

18:30u | Tuinhuis open
19:00u | Voorstelling 1
19:30u | Veggie maaltijd
20:30u | Voorstelling 2
21:00u | Toetje en borreltijd
22:00u | Deuren Tuinhuis dicht

2 x WERELD VAN DE PARADE = DE HELE ZOMER GRATIS NAAR DE PARADE
Kom je naar twee edities van de Wereld van De Parade? Dan krijg je van ons een ParadePas voor 2024! Met de ParadePas ontvang je de hele zomer gratis toegang tot het terrein in alle Paradesteden van 2024.