Filter
Keuzestress?
Sluit

Forever 27

Forever 27

Utrecht, 6 augustus

Forever 27, oftewel de Club van 27. U weet wel, de groep van legendarische muzikanten, die zichzelf op hun 27e de dood injaagden met hun levensstijl, gekenmerkt door overmatig drank- en drugsgebruik. Zoals Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison en van recenter tijden Kurt Cobain, Amy Winehouse en Jeff Buckley. Bijna iedereen heeft wel een of meerdere muzikale helden, die tot deze club behoren. Zo ook Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten. Zij lieten zich inspireren door de muziek en verhalen voortgebracht door deze groep veel te jong gestorven artiesten.

Op de Parade geven de zangeres en gitarist hun eigen interpretatie aan de songs, waarbij het karakter en de herkenbaarheid bewaard blijven. Maar door het creatieve, bluesy gitaarspel van Erwin en de warme gloedvolle stem (met een rauw randje) van Beatrice krijgt de muziek een extra dimensie.

  • Legenda
    • Koop nu je kaarten
    • Tijden binnenkort bekend
    • Gratis
    • Kaarten te koop op het terrein

Er zijn altijd nog kaarten van de voorstelling te koop op het Paradeterrein bij de Kiosk en bij kassa van de theatertenten.

Is de voorstelling groen? Dan zijn de speeltijden nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn, gaat de voorstelling online in de verkoop.

Na 14.00 uur zijn kaartjes voor diezelfde dag alleen nog te koop op het terrein en niet meer via onze webshop.

Dit optreden is gratis