Filter
Keuzestress?
Sluit

Max Meser

Max Meser

Rotterdam, 29 juni
Utrecht, 10 aug.
Amsterdam, 25 aug.

Soms lopen er van die artiesten rond die als het ware vanzelf landsgrenzen, muzieksmaken en generatiekloven overschrijden. Max Meser is er zo eentje. Hij heeft twee nationaliteiten: de Spaanse en de Nederlandse. Maar in essentie beschouwt hij zichzelf als een Europeaan. ‘Als je van jongs af aan naar The Beatles hebt geluisterd, dan kijk je automatisch over de grenzen heen,’ zegt hij. Geen speld tussen te krijgen.

Smaaktechnisch past hij even goed bij jonge gasten uit het hier en nu zoals Miles Kane en Jake Bugg als bij de sixtiespop van bijvoorbeeld The Kinks en The Who. Er zit iets in zijn gitaarspel dat dan weer aanpikt bij fifties rock ‘n’ roll, datzelfde kristalheldere jingly jangly gitaargeluid dat popband The La’s uit Liverpool in de jaren negentig zo onweerstaanbaar maakte. Bij hem vliegen de tijden en de invloeden onwillekeurig ineen.

  • Legenda
    • Koop nu je kaarten
    • Tijden binnenkort bekend
    • Gratis
    • Kaarten te koop op het terrein

Er zijn altijd nog kaarten van de voorstelling te koop op het Paradeterrein bij de Kiosk en bij kassa van de theatertenten.

Is de voorstelling groen? Dan zijn de speeltijden nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn, gaat de voorstelling online in de verkoop.

Na 14.00 uur zijn kaartjes voor diezelfde dag alleen nog te koop op het terrein en niet meer via onze webshop.

Dit optreden is gratis