Filter
Keuzestress?
Sluit

Oorkaan met het Ebonit Saxofoonkwartet
Het pleintje van Meneer Sax

Oorkaan met het Ebonit Saxofoonkwartet

Den Haag, 16, 17 en 22 juli
Utrecht, 9, 10 en 12 aug.

lnp
6+
For English click here

Today we are going to march like a real marching band! Sounds like great fun, but what will it sound like when the band grows tired and no longer feels like marching the street? Or what if someone in the band receives a love letter, making the others jealous? In Mr Sax’s Square a marching band is performing in the little square where Mr. Sax lives. The quartet doesn’t know who he is until the door to his mysterious little house finally opens. Mr Sax’s Square, featuring the players of the brilliant Ebonit Quartet, is a compelling musical parade with lots of humour, directed by Jochem Stavenuiter.

Vandaag gaan we marcheren als een echte fanfare! Dat klinkt feestelijk, maar hoe klinkt het als de fanfare moe is, en geen zin meer heeft om door de straat te marcheren? Of als er iemand uit de fanfare een liefdesbrief krijgt, en de anderen jaloers zijn? In Het pleintje van Meneer Sax speelt een fanfare op het pleintje waar Meneer Sax woont. Wie dat is, merkt het kwartet pas als de deur van zijn geheimzinnige huisje eindelijk open gaat.

Het pleintje van Meneer Sax met de blazers van het sprankelende Ebonit Saxofoonkwartet is een meeslepende muzikale optocht met veel humor in de regie van Jochem Stavenuiter (mimetheatergroep Bambie). Met muziek van o.a. Ligeti, Ravel, Bach en Rossini.

 • Legenda
  • Koop nu je kaarten
  • Tijden binnenkort bekend
  • Gratis
  • Kaarten te koop op het terrein

Er zijn altijd nog kaarten van de voorstelling te koop op het Paradeterrein bij de Kiosk en bij kassa van de theatertenten.

Is de voorstelling groen? Dan zijn de speeltijden nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn, gaat de voorstelling online in de verkoop.

Na 14.00 uur zijn kaartjes voor diezelfde dag alleen nog te koop op het terrein en niet meer via onze webshop.

 • Fotograaf - Boy Hazes
 • Musici - Het Ebonit Saxofoonkwartet