Filter
Keuzestress?
Sluit

Rederij Lampedusa
Shuttle tour

Rederij Lampedusa

Amsterdam, 25 en 26 aug., 1 en 2 sept.

Wie kent nou echt de impact van de migrant op Amsterdam? De stad staat bol van iconische plekken die volledig op het conto te schrijven zijn van immigranten. Van vluchteling tot gelukszoeker, er is zoveel dat we niet weten. En dat terwijl de invloed van eeuwenlange migratie overal zichtbaar is.

De Shuttle Tour is een tocht op een vluchtelingenboot waarmee je Amsterdam op een geheel nieuwe manier leert kennen, vanuit het oogpunt van de migranten die hier door de eeuwen heen naartoe zijn gekomen. De Pendel Tour brengt je van Dijksgracht 6 naar het festivalterrein van De Parade. Onze kapiteins en gidsen zijn ‘nieuwe Amsterdammers’ uit Eritrea, Egypte, Somalië en Syrië die niet alleen de verborgen geschiedenis van de stad vertellen, maar ook hun eigen verhaal delen.

Ticket voor deze voorstelling is inclusief gratis terreinkaart. Opstapplek: Dijksgracht 6, de haven van Mediamatic. Geen terugtocht! Engels gesproken.

  • Legenda
    • Koop nu je kaarten
    • Tijden binnenkort bekend
    • Gratis
    • Kaarten te koop op het terrein

Er zijn altijd nog kaarten van de voorstelling te koop op het Paradeterrein bij de Kiosk en bij kassa van de theatertenten.

Is de voorstelling groen? Dan zijn de speeltijden nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn, gaat de voorstelling online in de verkoop.

Na 14.00 uur zijn kaartjes voor diezelfde dag alleen nog te koop op het terrein en niet meer via onze webshop.