Filter
Keuzestress?
Sluit

Rederij ’t Smidtje
Paradeboot

Rederij ’t Smidtje

Kaarten voor de Paradeboot zijn alleen te koop via Rederij ’t Smidtje.
Bestel je kaartjes hier.

lnp

Heen: alle dagen van 16.00 - 23.00
Terug: alle dagen van 17.00 - 00.00

Een bijzondere manier om je dagje Parade te beginnen; Rederij ’t Smidtje vaart exclusief voor de Parade met twee speciale lijndiensten ieder uur vanaf Amsterdam CS (duur: 50 min) via de Stopera (duur: 30 min) en Café Hesp (vlakbij Amstel Station, duur: 15 min) naar het Paradeterrein. Leun achterover terwijl je de stad vanaf het water ziet en stap voor de toegangspoort van de Parade weer uit.

Geniet van de zon en de fraaie hitjes aan boord met de Silent Disco terwijl je langs de mooiste stukjes van Amsterdam vaart. Heerlijk dansen of gewoon lekker relaxen en genieten van het mooie uitzicht. Dorst gekregen van het dansen of het warme weer? Er is aan boord een volledige bar aanwezig waar tegen bijbetaling heerlijke drankjes besteld kunnen worden.

  • Legenda
    • Koop nu je kaarten
    • Tijden binnenkort bekend
    • Gratis
    • Kaarten te koop op het terrein

Er zijn altijd nog kaarten van de voorstelling te koop op het Paradeterrein bij de Kiosk en bij kassa van de theatertenten.

Is de voorstelling groen? Dan zijn de speeltijden nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn, gaat de voorstelling online in de verkoop.

Na 14.00 uur zijn kaartjes voor diezelfde dag alleen nog te koop op het terrein en niet meer via onze webshop.

Kaarten voor deze voorstelling/activiteit zijn uitsluitend op het festivalterrein te koop en niet via onze webshop.