Vrijwillig werken op De Parade

Naast eerdergenoemde voordelen ontvang je als vrijwilliger ook een vrijwilligersvergoeding van €10,- netto per dag, ontbijt, lunch & diner, 2 gastenkaartjes voor een voorstelling voor vrienden of familie en voor de weekenddiensten een reiskostenvergoeding.  

Je kunt je aanmelden om in één of meerdere steden te werken, of voor het draaien van weekenddiensten (donderdag, vrijdag en zaterdag). Per stad werk je dagelijks een dienst van 6 tot 7 uur. Iedereen werkt afwisselend in diensten overdag en ‘s avonds. In de weekenden of wanneer het druk is, werken we allemaal wat langer en helpen we elkaar.   

Elk team wordt aangestuurd door een ervaren teamhoofd die De Parade goed kent en voor alle dagen je aanspreekpunt is. 

Lijkt één van onderstaande functies je wat? Stuur dan een mail met in het onderwerp de functie die je voorkeur heeft naar werken@deparade.nl. Kan je niet kiezen, dan gaan we samen op zoek naar de functie die het beste bij jou past!  

In de mail zet je de volgende informatie:

  • Je volledige naam, mailadres, telefoonnummer en geboortedatum
  • In welke steden je beschikbaar bent, kijk voor de data hier.
  • Een korte motivatie  

BARMEDEWERKER  
Als barmedewerker werk je bij een van de bars op het Parade-terrein. Er zijn veel verschillende bars met elk een eigen karakter. Zo hebben we een ijscobar, een wijnbar met 25 verschillende wijnen, een speciaalbiercafé en een bar met een fontein op het dak. Elke bar heeft een ervaren barhoofd die De Parade en de bar goed kent en voor alle dagen je aanspreekpunt is. Het is fijn als je ervaring hebt, maar ook zonder ervaring ben je van harte welkom. We hebben voor elke bar wel een cursus om je de fijne kneepjes te leren kennen. 

MEDEWERKER KAARTVERKOOP 
Als medewerker kaartverkoop werk je zowel in de Kiosk (Centrale Paradekassa) als bij de entreekassa. Bij de Kiosk worden alle voorstellingskaarten verkocht en bij de entreekassa kopen bezoekers een kaartje om het terrein op de te komen. Daarnaast ondersteun je de artiesten bij het scannen van theatertickets.  

Je kan ook diensten draaien bij een Infopunt. Hier kunnen bezoekers naast het kopen van theaterkaartjes ook persoonlijke informatie krijgen over o.a. voorstellingen, pinnen, vegetarisch eten, kaartverkoop en waar het invalidentoilet is.   

ASSISTENTIE TECHNIEK KINDERPARDE-TEAM (UTRECHT & AMSTERDAM)
Als assistent techniek ondersteun je team techniek overdag bij de KinderParade. Elke middag vinden er verschillende kindervoorstellingen plaats voor het jongste publiek van De Parade. Hiervoor zoeken we iemand met interesse voor theaterproductie en -techniek​ die van aanpakken weet en onze producente en technici weet te helpen bij het draaien van theatervoorstellingen. Het is een vrijwillige functie waar je veel kan leren en een ruim netwerk in de theaterwereld kunt opbouwen door het contact met alle artiesten die op de Parade spelen.