Algemeen

Bezoekers­informatie

Locaties

Zakelijk

Cadeaubonnen

Geef de Parade cadeau!
Geef de Parade cadeau!

Verras iemand met een feestelijke dag vol theater en geef een cadeaubon van de Parade. Het perfecte cadeau voor de doorgewinterde Parade-liefhebber, de cultuurfanaat en iedereen die houdt van een unieke ervaring. Te besteden aan voorstellingen op de Parade, de WinterParade en de Wereld van de Parade. De cadeaubon is niet te besteden in onze webshop. Heb je een Cadeaubon aangeschaft? Na betaling ontvang je een aparte mail met de Cadeaubon in de bijlagen. Je kan de mail met de Cadeaubon doorsturen als het een cadeautje is.

cadeaukaart kopen
 • 𝗞𝗼𝗼𝗽 𝗷𝗲 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲 𝗰𝗮𝗱𝗲𝗮𝘂𝗯𝗼𝗻 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲
  Onze Cadeaubonnen zijn online te kopen in de varianten € 10, € 20, € 27,50 (te verzilveren voor een ParadePas) of een combinatie van deze bedragen. Tijdens festivaldagen kun je bij kassa een cadeaubon kopen voor ieder gewenst bedrag tot € 250,-. Let op: de Cadeaubonnen zijn digitaal en niet fysiek. Je ontvangt deze in je mail.
 • 𝗞𝗼𝗽𝗽𝗲𝗹 𝗷𝗲 𝗣𝗮𝗿𝗮𝗱𝗲 𝗖𝗮𝗱𝗲𝗮𝘂𝗯𝗼𝗻 𝗮𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗮𝗰𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁
  Ga naar deparade.nl/account; kies vervolgens bij ‘mijn account’ de optie ‘cadeaukaarten’ en vul het kaartnummer in.
 • 𝗠𝗲𝗲𝗿 𝗱𝗮𝗻 𝟭𝟬 𝗣𝗮𝗿𝗮𝗱𝗲 𝗰𝗮𝗱𝗲𝗮𝘂𝗯𝗼𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗸𝗼𝗽𝗲𝗻?
  neem contact met ons op via info@mobilearts.nl of bel naar 020 2386393
Vragen over de Parade Cadeaubonnen
 • Hoe koppel ik mijn cadeaubon aan mijn account?

  Om de Parade Cadeaubon aan je account te koppelen klik je rechts bovenin op de winkelmand en log je in met je gegevens. Als je nog geen account hebt, registreer je dan. Als je bent ingelogd, kies je vervolgens bij ‘mijn account’ de optie ‘cadeaukaarten en vul de code in.

 • Kan je ook zonder account betalen met de cadeaubon?

  Dat kan. Wanneer je je bestelling gaat afronden zonder account kan je als betaalmethode de code invullen.

 • Hoe geef ik de bon cadeau aan iemand anders?

  Na betaling ontvang je een aparte mail met de Cadeaubon in de bijlagen als e-ticket. Je kan de mail met de Cadeaubon doorsturen als het een cadeautje is. Of je print de cadeaubon uit. Op de cadeaubon staat een barcode die ingevoerd kan worden als je online tickets gaat kopen of die je kan laten scannen als je kaarten op het terrein gaat kopen.

 • Hoe lang zijn de Parade Cadeaubonnen geldig?

  De Parade Cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten.

 • Waar check ik de geldigheid en saldo van Cadeaubon?

  Als je de cadeaubon koppelt aan je account kan je onder ‘cadeaubonnen’ in ‘mijn account’ het huidige saldo terug vinden.

 • Is de Cadeaubon te gebruiken op het terrein van de Parade?

  Zeker. Je kan de cadeaubon gebruiken bij de entree kassa om entree kaarten te kopen of bij de centrale kassa (de Kiosk) op het paradeterrein. De cadeaubon is niet bij de theatertenten van de artiesten te gebruiken als betaalmiddel voor het kopen voor theaterkaarten. Vergeet je code niet mee te nemen of koppel deze alvast aan je account.

 • Ik krijg een foutmelding na betalen met de Cadeaubon. Wat moet ik doen?

  Gaat er iets mis tijdens het betaalproces met een cadeaubon en ontvang je geen e-tickets in de mail? Het bedrag staat na een paar uur weer op je cadeaupas, probeer het later nog eens. Of neem contact op via kassa@mobilearts.nl of bel naar 020 2386393.

 • Mijn vraag staat er niet tussen.

  Stuur een mailtje naar kassa@mobilearts.nl of bel naar 020 2386393.

 • Kan ik de cadeaubon ook gebruiken voor jullie webshop?

  Nee, de cadeaubon is niet te verzilveren in onze webshop. Op het terrein kan je de cadeaubon wel gebruiken in de ParadeWinkel.