Wat is de KinderParade?

voor kinderen van alle leeftijden
voor kinderen van alle leeftijden

Alle dagen is er een uitgebreid programma voor kinderen van alle leeftijden: de KinderParade. Met een hoop voorstellingen, workshops en activiteiten. Zo zie je gezelschappen als Het Filiaal, Tg. AAA en Kruidkoek. Uiteraard kan een rondje in de Zweef en het bakken van eigen poffers niet ontbreken.

Zweven is leven

Openingstijden KinderParade

Eindhoven en Rotterdam
In Eindhoven en Rotterdam is er op zaterdag en zondag een uitgebreide KinderParade vanaf 14.00 uur. De eerste voorstellingen spelen vanaf 14.30 uur en toegang tot het Paradeterrein is tot 15.00 uur gratis.

Den Haag, Utrecht en Amsterdam
In Den Haag, Utrecht en Amsterdam is er iedere dag een uitgebreide KinderParade vanaf 14.00 uur, met uitzondering van de openingsvrijdagen. Deze vrijdagen openen we namelijk pas om 18.00 uur en is er geen programma voor kinderen onder +/- 14 jaar.

De Parade gezinnen

iedere dag verschillende voorstellingen
iedere dag verschillende voorstellingen

Op de Parade spelen iedere dag verschillende voorstellingen. De KinderParade richt zich op kinderen van 2 – 12 jaar. Met oudere kinderen en hele families kun je op de ‘reguliere’ Parade terecht. Iedere dag staan er verschillende programma’s op de planken voor jong en oud. Zo staat dit jaar bijvoorbeeld Welkom in de 80-jarige oorlog in onze grote Reizende Schouwburg. Deze voorstelling is geschikt voor de hele familie. Andere programma’s die geschikt zijn voor de hele familie worden in onze agenda weergeven met het genre tienerproof.

Wat is de KinderParade?