Algemeen

Bezoekers­informatie

Locaties

Zakelijk

Parade voor grote groepen en bedrijven

Parade op maat

in de zomer
in de zomer

Theaterfestival de Parade is het enige rondreizende theaterfestival ter wereld. Aankomende zomer staat het festival in stadsparken in Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. De tournee start in 2024 op 21 juni en eindigt op 1 september. Wil je met jouw bedrijf of met een grote groep naar de Parade? Hieronder zie je de mogelijkheden.

  • Van 1000 tot 5000 personen –> Besloten bedrijfsfeest op de Parade in een van de Parade steden. Dit is mogelijk tijdens de draaiperiode van de Parade.
  • 25 tot 250 –> Je kunt met jouw bedrijf/gezelschap een bezoek brengen aan een van de Parade locaties.
  • Vanaf 5000 personen –> Besloten Parade bedrijfsfeest op een alternatieve locatie. Dit is mogelijk buiten de draaiperiode van de Parade.

We maken graag een programma op maat, neem contact op via info@mobilearts.nl.

WinterParade voor groepen

WinterParade op maat

december 2024
december 2024

Met een lange traditie en rijke ervaring presenteert de Parade, het enige rondreizende theaterfestival ter wereld, dit jaar i.s.m. de Tolhuistuin een unieke winterversie. Al ruim 33 jaar brengen we theater, dans, mime en muziek tot leven in onze theatertenten met gemiddeld 230.000 bezoekers in de zomer. In december brengen we diezelfde betovering naar de sfeervolle tuin van de Tolhuistuin in Amsterdam Noord. Verwacht knusse tenten, de silent disco, warme glühwein en verrukkelijk winters eten. Maak samen met je collega’s (en hun partners) onvergetelijke herinneringen in een buitengewone kerstsfeer.

  • 500 tot 1000 personen –> Besloten bedrijfsfeest op de WinterParade in de Tolhuistuin (11 t/m 19 dec)
  • Vanaf 1000 personen –> Besloten WinterParade bedrijfsfeest op een alternatieve locatie
  • 25 tot 250 personen –> Bedrijfs/kerstborrel op de WinterParade tijdens de reguliere openingsdagen (20 t/m 29 dec (m.u.v. 25 dec))

We maken graag een programma op maat, neem contact op via info@mobilearts.nl.

bekijk de winterparade