Sluit

Vrienden van de Parade

De Parade is al meer dan 30 jaar het enige reizende theaterfestival ter wereld, waar eigenzinnige artiesten grote en kleine verhalen vertellen, dansen en zingen over wat hen bezielt. Met bevlogen koks, ondernemers, medewerkers en een avontuurlijk publiek bevolkt de Parade elke zomer meer dan 60 speeldagen de mooiste parken in grote steden. We bieden vele jonge makers een podium en geven hen de kans een publiek op te bouwen voor in de toekomst. Door vriend ofwel een Paradepaardje te worden van de Parade, kunnen we dit nóg 30 jaar blijven doen. 

Je wordt al een Paradepaardje voor € 100 per ParadeSeizoen/kalenderjaar. Hiermee steun je de Parade, maar je ontvangt er natuurlijk ook veel leuks voor terug! 
  • Je ontvangt de Paradekrant per stad in de brievenbus 
  • Je ontvangt een ParadePas, waarmee je onbeperkt toegang hebt tot het Paradeterrein
  • Je wordt uitgenodigd voor een opening naar keuze

Meld je aan als vriend door te mailen naar info@mobilearts.nl o.v.v. Paradepaardje.

Stichting Mobile Arts / Parade is een culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), waardoor een gift voor 125% aftrekbaar is (de zogeheten ‘multiplier’). Dit betekent dat je een kwart meer mag aftrekken dan dat je geschonken hebt. Een gift kan dus fiscaal gunstig uitpakken. De meest actuele informatie over schenken aan een culturele ANBI vind je op de website van de belastingdienst.

Meer informatie over onze ANBI status, vind je hier.