winterparade
22 t/m 30 december Tolhuistuin Amsterdam

Toegang Terrein WinterParade
Toegang Terrein

21 DEC TRY-OUT
1E KERSTDAG GESLOTEN

koop hier je toegang ticket(s)

Terreinkaarten koop je online of bij de kassa bij de ingang van het terrein. Wanneer je online kaarten koopt, ontvang je de e-tickets in je mail. Tot en met 11 jaar is de entree altijd gratis. Van 12 t/m 17 jaar betaal je altijd €4.00. Vanaf 18 jaar betaal je €6.00 entree. Leden van We Are Public kunnen op vertoon van hun pas bij de entree kassa gratis naar binnen. Reserveren via WAP is verplicht. Heb je een Podiumpas? Dan krijg je gratis toegang tot het terrein als je een kaartje voor een voorstelling koopt. Wel even online aanvragen met je transactienummer.

VOORPROEVEN OP 21 DECMEBER
Donderdag 21 december openen we het terrein voor een try-out dag en kan je de sfeer vast komen voorproeven met 50% korting. Theaterkaarten zijn die dag enkel op het terrein te koop. Op het programma staan Ellen ten Damme, Club Classique, Theo&Gerard en de Silent Disco.

De prijzen die hierboven staan zijn inclusief € 1.50 vermakelijkhedenretributie. De Gemeente Amsterdam stelt de bezoekers van de Parade Amsterdam verplicht om per betaald bezoek € 1.50 vermakelijkhedenretributie te betalen, boven op de toegangsprijs. Dit geld gaat direct door naar de Gemeente Amsterdam.