WinterParade

Sluit het jaar af met jouw bedrijf op de WinterParade! 🎄
Sluit het jaar af met jouw bedrijf op de WinterParade! 🎄

vanaf 11 december organiseert Theaterfestival de Parade, in de tuin van de Tolhuistuin in Amsterdam Noord, de winterversie van het zomerfestival; de WinterParade. Verwacht fantastische voorstellingen in knusse theatertenten, de silent disco, warme glühwein en verrukkelijk winters eten. Maak samen met je collega’s (en hun partners) onvergetelijke herinneringen in een buitengewone kerstsfeer.

info voor bedrijven

Het perfecte podium

voor je relaties en/of collega’s
voor je relaties en/of collega’s

Kom met je bedrijf naar de WinterParade en heb het terrein exclusief voor je eigen eindejaar viering. De WinterParade biedt flexibiliteit: pas de dag naar wens aan en laat het aansluiten bij jouw behoeften en budget. Wil je een stempel drukken op de programmering? Dat kan! Voeg eigen sprekers, artiesten en livemuziek toe. Of laat de dag helemaal vormgeven door ons Parade-team. Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

Parade ingrediënten

theatertenten - muziek - silent disco - winters eten - snoepmeisjes
theatertenten - muziek - silent disco - winters eten - snoepmeisjes

Wat je kan verwachten? Ons zomerse festival in een winters jasje! Op de Paradeplanken vind je doorgewinterde Parade artiesen en nieuw jong talent. Bij onze barren warm je op met glühwein of maak zelfgemaakte s’mores met de Snoepmeisjes. We serveren winterse kost die je bij verschillende vuurkorven met elkaar deelt. Nog steeds koud? Dans jezelf dan warm bij de band in Café Correct of op de kerstklassiekers in de Silent Disco.

contact

Heb je interesse? Neem dan contact op met Anneka O’Brien voor aanvullende informatie, advies en een prijsopgave. Samen bespreken we jouw ideale WinterParade. Een afspraak is zo gemaakt.

stuur ons een mailtje

Data & locatie

Terrein ecxlusief te huur
woensdag 11 t/m donderdag 19 december

Arrangement tijdens reguliere openingsdagen
vrijdag 20 t/m woensdag 29 december

bekijk locatie

WinterParade